Squid Studio SRL - Dezvoltare Web si aplicatii Software in cloud

office@squid-solutions.ro
0743983964

Termeni si conditii.

Introducere

Bun venit pe site-ul www.squid-solutions.ro, deținut și operat de Squid Group, o combinație a două entități, Squid Studio Srl și Squid Solutions, care împreună formează entitatea colectivă Squid Group. Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții (denumiți în continuare "Termeni"), deoarece aceștia stabilesc regulile și restricțiile pentru utilizarea site-ului nostru și a serviciilor oferite.

Definiții

În acești Termeni, următoarele definiții se aplică:
"Squid Group" se referă la entitatea colectivă formată din Squid Studio Srl și Squid Solutions SRL.
"Site" se referă la site-ul web cu adresa www.squid-solutions.ro.
"Utilizator" se referă la orice persoană care accesează și utilizează site-ul și serviciile oferite de Squid Group.
"Servicii" se referă la toate produsele, serviciile, conținutul și informațiile oferite pe site de Squid Group.

Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre, sunteți de acord să respectați și să vă supuneți acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul sau serviciile noastre.

Accesul și Utilizarea Site-ului

a. Accesul la site:
Sunteți responsabil pentru asigurarea unui acces adecvat la internet și pentru costurile asociate. De asemenea, sunteți responsabil pentru orice echipament necesar pentru a accesa și utiliza site-ul.
b. Conturi de utilizator:
Pentru anumite servicii, putem solicita înregistrarea unui cont de utilizator. Sunteți responsabil pentru asigurarea confidențialității informațiilor dvs. de conectare și pentru orice activitate care are loc pe contul dvs.
c. Utilizarea site-ului:
Sunteți de acord să utilizați site-ul doar în scopuri legale și conforme cu acești Termeni. Nu aveți voie să încărcați, să distribuiți sau să transmiteți conținut ilegal, ofensator, amenințător sau defăimător.

Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

a. Conținutul site-ului: Toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului sunt deținute de Squid Group sau de terți care ne-au acordat dreptul de utilizare. Nu aveți voie să copiați, să modificați sau să redistribuiți conținutul site-ului fără acordul nostru scris.
b. Licență limitată: Vă acordăm o licență limitată, revocabilă și nelicențiată pentru a accesa și utiliza site-ul nostru în conformitate cu acești Termeni.

Politica de Confidențialitate

Informațiile dvs. personale sunt importante pentru noi. Pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale, vă rugăm să citiți Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe site GDPR.

Limitări de Răspundere

a. Site-ul este furnizat "așa cum este", fără nicio garanție expresă sau implicită. Nu ne asumăm responsabilitate pentru acuratețea, integritatea sau disponibilitatea site-ului.
b. Nu suntem responsabili pentru orice pagube, inclusiv pagube directe, indirecte, speciale sau consecințe, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau serviciile noastre.

Modificări ale Termenilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești Termeni și Condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat. Continuarea utilizării site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptul dvs. al acestor modificări.

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legea română. Orice dispute care derivă din acești Termeni vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din Localitatea Oradea, Judetul Bihor.

Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului nostru. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa [office@squidstudio.ro].